Äggsjaktenskanalen (Sverige)
4 months ago
Profile cover
Avatar

Äggsjaktenskanalen (Sverige)

@Aggsjaktenskanalen
7 Memes
0 Following
0 Followers
Avatar

Unus phisicus minimus mundi ornithologus est, vel ovum tibi collector, cuius vestigia mentium ac difficillimorum montium penetrant, Andes.

Picture
Avatar

Unus phisicus minimus mundi ornithologus est, vel ovum tibi collector, cuius vestigia mentium ac difficillimorum montium penetrant, Andes.

Picture
Avatar

Një nga shkencëtarët më pak të vlerësuar në botë është ornitologu, ose mbledhësi i vezëve për ju, gjurmët e të cilit depërtojnë në malet më të egra dhe më të vështira, në Andet.

Picture
Avatar

Një nga shkencëtarët më pak të vlerësuar në botë është ornitologu, ose mbledhësi i vezëve për ju, gjurmët e të cilit depërtojnë në malet më të egra dhe më të vështira, në Andet.

Picture
Avatar

Een van die wêreld se minste gewaardeerde wetenskaplikes is die voëlkenner, of eierversamelaar vir jou, wie se spoor deur die wildste en moeilikste berge, die Andes, deurdring.

Picture
Avatar

Een van die wêreld se minste gewaardeerde wetenskaplikes is die voëlkenner, of eierversamelaar vir jou, wie se spoor deur die wildste en moeilikste berge, die Andes, deurdring.

Picture
Avatar

Een van die wêreld se minste gewaardeerde wetenskaplikes is die voëlkenner, of eierversamelaar vir jou, wie se spoor die wildste en moeilikste berge, die Andes, binnedring.

Picture
Avatar

Een van die wêreld se minste gewaardeerde wetenskaplikes is die voëlkenner, of eierversamelaar vir jou, wie se spoor die wildste en moeilikste berge, die Andes, binnedring.

Picture
Avatar

En av världens minst uppskattade vetenskapsmän är ornitologen, eller äggsamlaren för dig, vars spår penetrerar de vildaste och svåraste bergen, Anderna.

Picture
Avatar

En av världens minst uppskattade vetenskapsmän är ornitologen, eller äggsamlaren för dig, vars spår penetrerar de vildaste och svåraste bergen, Anderna.

Picture
Avatar

En av världens minst uppskattade vetenskapsmän är ornitologen, eller äggsamlaren för dig, vars spår tränger igenom de vildaste och svåraste bergen, Anderna.

Picture
Avatar

En av världens minst uppskattade vetenskapsmän är ornitologen, eller äggsamlaren för dig, vars spår tränger igenom de vildaste och svåraste bergen, Anderna.

Picture
Avatar

One of the world’s least appreciated scientists is the ornithologist, or egg collector to you, whose trail penetrates the wildest and most difficult of mountains, the Andes.

Picture
Avatar

One of the world’s least appreciated scientists is the ornithologist, or egg collector to you, whose trail penetrates the wildest and most difficult of mountains, the Andes.

Picture