Robin Hood nyaéta pilem petualangan musik animasi Amérika taun 1973, diproduksi ku Walt Disney Productions sareng disutradarai ku Wolfgang Reitherman. Pilem ieu ditayangkeun perdana di dunya taun 1973 sareng dumasar kana mitos Robin Hood - khususna anu diinterpretasi dina novél petualangan Howard Pyle anu nami anu sami. Teu kawas lolobana versi sejen, sakabeh karakter dina pilem ieu digambarkeun ku sato antropomorfik tinimbang manusa.

Picture
ionicons-v5-e
Comment

No replys yet!

Logo
Image
GIF-Image