Një nga shkencëtarët më pak të vlerësuar në botë është ornitologu, ose mbledhësi i vezëve për ju, gjurmët e të cilit depërtojnë në malet më të egra dhe më të vështira, në Andet.

Picture
ionicons-v5-e
Comment

No replys yet!

Logo
Image
GIF-Image